Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Show sidebar
Big Almond ijs online kopen bij Drinken Eten Kayakverhuur DEK Blauwestad Strand Zuid Oldambtmeer
Close

Big Almond

Big Almond Big Almond ijs op stok. De BIG almond-ijsjes te koop bij DEK bestaat uit vanilleroomijs omhuld met Belgische melkchocolade en amandelnootstukjes
Big Chocolate ijs. Big Chocolate ijs op stok
Close

Big Chocolate

Big Chocolate Big Chocolate ijs op stok. De BIG chocolate-ijs te koop bij DEK bestaan uit vanilleroomijs omhuld met Belgische melkchocolade.
Big Sandwich ijs. ijs tussen 2 koekjes DEK Blauwestad
Close

Big Sandwich

Big Sandwich Big Sandwich ijs. De BIG sandwich ijs van DEK bestaat uit vanille-, chocolade- en aardbei-roomijs. Een combinatie van lekker roomijs dus tussen twee wafeltjes.
bio-fruitboertje-peer ijs online kopen Drinken Eten ijs Kayakverhuur DEK Blauwestad Groningen Nederland
Close

Bio fruitboertje peer

Bio fruitboertje peer Waterijs online kopen bestellen bij Drinken Eten Kayakverhuur DEK Blauwestad Oldambtmeer terras DEK Groningen Nederland Takeaway 2Go

Bumba

Bumba Binnenkort weer beschikbaar Bumba ijs. Het allerlekkerste vanille-ijs Bumba voor onze jonge vriendjes te koop bij DEK Blauwestad. Het is heel simpel in gebruik. Duw het stokje omhoog, en hup, je kan genieten van een lekker ijsje zonder morsen. Jong geleerd is oud gedaan.
Cornet Aardbei ijs online kopen bij Drinken Eten Kayakverhuur DEK Blauwestad Strand Zuid Oldambtmeer
Close

Cornet Aardbei


Cornet Aardbei Het overheerlijke aardbeiroomijs te koop bij DEK is onweerstaanbaar! Dit ijsje is genieten van het de aardbeisaus bovenaan, tot de chocolade in het puntje.
Cornet Brésilienne ijs online kopen bij Drinken Eten Kayakverhuur DEK Blauwestad Strand Zuid Oldambtmeer
Close

Cornet Brésilienne

Cornet Bresilienne Cornet D’Amour Brésilienne ijs te koop bij DEK is om helemaal verliefd op te worden! Dit ijsje is genieten van de nootjes bovenaan, tot de chocolade in het puntje. Na je avontuur op het water, wacht ons gezellige terras op je, met uitzicht over het Oldambtmeer. Dit is de ideale plek om tot rust te komen na je wandel, – fiets, of kayakavontuur.
Frisko Vanille Frisko Vanille ijs te koop bij DEK. Het ijsje met vanilleroomijs in een krokant jasje van 100% Belgische melkchocolade.
Close

Frisko Vanille

Frisko Vanille Frisko Vanille ijs te koop bij DEK. Het ijsje met vanilleroomijs in een krokant jasje van 100% Belgische melkchocolade.
Fruit en Vega ijs
Close

Fruit en Vega

Fruit en Vega ijs Fruit en Vega ijs op stok met fruit en groentes te koop bij DEK. Speciaal voor de Vegetariër. Ook voor de niet vegetariër, fruit ijs op stok.
Icy Light Icy Light
Close

Icy Light Vanille

Icy Light Vanille Icy Light is een ijsinnovatie met een lager vet-, en suikergehalte. IJs met minder calorieën dus maar met 100% smaak! Een perfect alternatief voor ons klassiek roomijs. Het Icy Light vanille-ijs zit in een handig potje, te koop bij DEK
Frisco Noisella online kopen bij Drinken Eten Kayakverhuur DEK Blauwestad Strand Zuid Oldambtmeer
Close

Icy Vegan Frisko Noisella

Icy Vegan Frisko Noisella. Kom een icy vegan Frisko Noisella op het terras van DEK Blauwestad nuttigen! Of bestel een Icy Vegan Frisko Noisella 2Go. Ideaal ijs voor de Vega of niet vegetariër deze Vegan ijs op stok. Icy Vegan Frisko Noisella ijs in plantaardig hazelnoot- cacao jasje. Plantaardig vanille-ijs met een swirl van hazelnootpraliné, omhuld in een zoet laagje van cacao en nootjes.
IJs turner classic 90ml domini icecream
Close

IJs turner classic

IJs turner classic Online kopen bij Drinken Eten Kayakverhuur DEK Blauwestad Strand Zuid Oldambtmeer Groningen Nederland