Welkom bij DEK (Drinken Eten Kayakverhuur) Blauwestad.

Leuk dat je op onze website hebt gevonden.

Sinds april 2023 zit DEK Blauwestad gevestigd in Pop Up Shop 4, Strand Zuid, naast Camperplaats Blauwestad. Behalve het huren van een kayak kan er weer online drinken, eten, ijs online worden besteld.

Waarom online?

Omdat het Kayak seizoen nog niet is begonnen, is het qua stroomverbruik en qua tijd duurzamer om op locatie te komen, zodra er een online drinken, eten, ijs online bestelling online binnenkomt.

Drinken eten ijs 24/7 online bestellen bij DEK (Drinken Eten Kayakverhuur) Blauwestad.

Daarom biedt DEK Blauwestad de mogelijkheid om op onze website drinken, eten, ijs online te bestellen van de Menukaart van DEK Blauwestad. Bestel hier patat, broodjes, koffie, thee, warme chocolademelk, ijs, drinken, en meer… van de Menukaart DEK Blauwestad. Bekijk hier de inhoud van de jouw snacktas in jouw online winkelwagen. Kies een datum en tijd om de bestelling met drinken, eten en of ijs “af te halen/2Go” of “nuttigen bestelling op terras DEK Blauwestad.” Zodra de drinken, eten, ijs bestelling is afgerekend, dan gaan wij naar locatie, (we zijn meestal redelijk in de buurt) pop up shop Strand Zuid om de bestelling (2Go of nuttigen terras DEK) gereed te maken, op de door jouw aangegeven datum en tijdstip.

QR Code Menukaart.

Direct naar de menukaart van DEK? Scan de QR Code van onze Menukaart om drinken eten ijs online te bestellen. Klik op de website link https://drinkeneten.dekblauwestad.nl/ deze staat in beeld, na het inscannen QR Code.

Geen QR scanner op telefoon aanwezig? Geen probleem. Ga naar de website van dekblauwestad.nl of klik op de QR code van de menukaart op onze website.

Behalve dat de QR code menukaart te vinden is op onze website en onze social media platforms is de QR Code menukaart ook te vinden en in te scannen bij onze Pop Up Shop 4 Blauwestad, Strand Zuid Blauwestad.

Drinken eten ijs 24/7 online bestellen 2Go of nuttigen op terras van DEK Blauwestad is hier dagelijks weer mogelijk tussen 11:00 en 19:00 uur.

Tijdslot

Tijdslot is een tijd om de bestelling af te halen of te nuttigen op het terras van DEK Blauwestad.

Is het gewenste tijdslot bezet? Dan was iemand anders je waarschijnlijk voor. Probeer dan een ander tijdslot.

Nadat we in april 2023 zijn gestart met DEK Blauwestad is een paar maanden later de website van DEK Blauwestad gehacked. We konden niet meer inloggen op onze website, er konden geen Kayaks meer online worden gereserveerd, online drinken, eten ijs bestellen was niet meer mogelijk, QR Codes konden in de prullenbak. Al met al een paar maanden hard werk, lag door de hack allemaal in de prullenmand. Gelukkig hebben we na een paar maanden met de schouders eronder, alles weer gefixt en is DEK met drinken, eten, ijs weer online.

QR Code

Wat is een QR code?

Sinds 2022 is DEK Blauwestad begonnen met het maken van QR codes (Quick Response code, op zijn Hollands: Snelle Reactie Code) ingezet op ons terras van DEK. Scan de QR code met de camera van de telefoon/tablet die voorzien is van een QR barcode scanner. Niet voorzien? Dan kan er een app op de telefoon gedownload worden om het scannen van een QR code mogelijk te maken. Of ga rechtstreeks naar onze website dekblauwestad.nl of scan QR Code bij Pop Up Shop 4 DEK Blauwestad Strand Zuid.

Scan onderstaande QR code met de telefoon/tablet. Je krijgt na een juiste scan de link van onze website in het scherm van de telefoon/tablet te zien. Klik op de link https://drinkeneten.dekblauwestad.nl/ in het scherm. Deze link verwijst je rechtstreeks naar de Menukaart van DEK.

Menukaart Drinken Eten Ijs Online bestellen DEK Blauwestad
Menukaart DEK

Daarnaast hebben we QR Codes gemaakt voor Kayak huren, Tegoedbonnen, Kayak Arrangementen (aanvraag). Ook deze QR Codes hangen rondom onze pop ups die je kunt scannen op locatie DEK, als je een dagje wilt Kayakken in je eentje, met z’n tweeën of met een grote groep. Wil een deel van de groep Kayakken en een deel van de groep wandelen? Ook dat is mogelijk bij DEK! Ga dan hier voor het Arrangement (aanvraag).

24/7 Online eten, drinken, ijs bestellen. Afhalen 2Go, of nuttigen bestelling op het terras van DEK Blauwestad Strand Zuid is mogelijk tussen 11:00 – 19:00 uur.

Geen bezetting pop up?

Is er geen bezetting bij Pop Up van DEK?

Scan bij de Pop Up Shop van DEK de QR code. Plaats jouw drinken, eten, ijs bestelling. Wij komen dan naar locatie om jouw bestelling op het aangegeven tijdstip gereed te maken.

Tot DEK!!

Tijdslot

Wat is een tijd slot? Een tijd slot is een tijd moment wanneer de bestelling opgehaald/ genuttigd wordt bij Pop Up Shop 4 DEK Blauwestad, Strand Zuid.

Een tijdslot wordt gekozen tijdens het afrekenen van de drinken eten ijs online bestelling. Je geeft aan hoe laat de drinken, eten, ijs online bestelling opgehaald,/genuttigd gaat worden bij Pop Up Shop 4 DEK Blauwestad, Strand Zuid.

Tot DEK!!

Afrekenen

Hoe eten drinken ijs online afrekenen of betalen?

Op de website van DEK is online afgerekend/betalen mogelijk met iDeal, PayPal, CreditCard, Apple Pay en meer, …..

Online betaalmogelijkheden Drinken eten ijs bestellen, kayak huren Drinken Eten Kayakverhuur DEK Blauwestad

Betalen op locatie Pop Up Shop 4

Op locatie pop up shop 4 kan er gepind worden.

Welke Pop Up Shop?

In welke Pop Up Shop zit DEK Blauwestad gevestigd?

DEK Blauwestad Kayakverhuur Oldambtverhuur DEK Blauwestad Oldambtmeer Groningen Nederland
Terras Drinken Eten Kayakverhuur DEK Blauwestad Oldambtmeer Oldambt Groningen Nederland

DEK Blauwestad zit gevestigd in Pop Up Shop 4 Strand Zuid Blauwestad, Strand Zuid, naast Camperplaats Blauwestad.

Hoe is de Pop Up Shop van DEK Blauwestad te herkennen?

De Pop Up Shop van DEK Blauwestad is te herkennen aan de wapperende Baniervlag van DEK (zie logo DEK Blauwestad hieronder) daar wappert de baniervlag van DEK 24/7 bovenaan de Pop Up Shop van DEK.

Onze banier vlag is in de herfst/winter (door de kale bomen) te zien vanaf de A7 en vanaf omgeving Havenkwartier Blauwestad.

Waar drinken eten ijs, kayak huren Blauwestad

Drinken Eten Ijs, Kayak huren Blauwestad bij DEK Blauwestad.

De groene lijn is de vanaf Pieter Smit brug (langste fietsbrug van Europa)

De rode lijn is de auto/fiets/wandel route vanaf A7, over de bekende rotonde Blauwe Roos.

Waar Drinken Eten Ijs kopen kayak huren Blauwestad Oldambtmeer Groningen Nederland
Waar Drinken Eten Ijs kopen kayak huren Blauwestad Oldambtmeer Groningen Nederland

Aan de Elfenbank 101 is DEK Blauwestad gevestigd in Pop Up Shop 4 gevestigd.

DEK Blauwestad Drinken Eten kayak verhuur Pop Up Shops Elfenbank 101 Blauwestad Oldambt Oldambtmeer Groningen Nederland
DEK Blauwestad Drinken Eten kayak verhuur Pop Up Shops Elfenbank 101 Blauwestad Oldambt Oldambtmeer Groningen Nederland

Vanwege werkzaamheden is de doorgaande route naar elfenbank 101 afgesloten. Met de auto vanaf elfenbank over Bovist. Aan de linkerhand zit A7 en Pieter Smit brug. Weg volgen, kom je weer uit op Elfenbank. Doodlopende straat in.

Met de fiets

Met de fiets vanaf Winschoten, over Pieter Smitbrug, links af, langs voorbij hondenstrand/Wilgenborg, rechtdoor, ca 200 meter aan de linkerkant, vóór het strand is een fietsenstalling. Aan de rechterkant zitten de Pop Up stores. DEK heeft een terras Als je doorloopt sta je op Strand Zuid.

Voorbij Pop up Shops zit een speeltuin en Camperplaats Blauwestad.

Parkeren

Parkeren met de auto/camper/vrachtwagen is mogelijk op het grote parkeerterrein achter Pop Up Shops.

Parkeerterrein bevindt zich tussen het vlieger grasveld en Pop Up shops/Strand Zuid.

DEK Blauwestad Drinken Eten afhalen 2Go

Kinderfeestje, Verjaardag, Trouwdag, Lunch, Brunch, Bedrijfslunch, Huwelijksdag, Lunchpakket, avondeten, geen zin of tijd om te koken, trek in snack, snackdag, patatdag, vaderdag, moederdag, vriendinnendag,