Waarom Drinken Eten ijs Online bestellen bij DEK Blauwestad.

Na de opening Pop Up Stores in april 2023, diverse tegenslagen gehad in 2023 (website gehacked – nieuwe website maken), Terras deels gemolesteerd, deze dient nog opnieuw ingericht te worden), inbraak 2023. Jezelf bij elkaar vegen en toch doorgaan.

In 2023 is DEK gevestigd in Pop Up shop 4 Blauwestad, Strand Zuid met Drinken Eten Kayakverhuur DEK Blauwestad. Het concept was 4 jaar geleden bedacht door Diana van Beers tijdens de Corona lockdown.

Kayakken, dat zou iedereen moeten ervaren, vond Diana….een beleving, de rust, onthaasten van je dagelijkse sleur, recreatie. Daarnaast hapje drankje voor reuring, gezelligheid. Vandaar de naam DEK : Drinken Eten Kayakverhuur Blauwestad.

Behalve het verhuren van Kayaks vond Diana het belangrijk om een terras bij DEK te hebben. Nee….Diana is niet van de standaard, geen standaard terras, dat kan iedereen. Zo zijn we in 2022 begonnen met het verzamelen van spullen voor het maken van het terras van DEK. Terras maken van gebruikte watersport artikelen, dat moet het worden. Gezelligheid, samen zijn, reuring, kleuren van onze logo (oranje/roze). Blauw in de kleur van Blauwestad/Oldambt. Dat zijn de eigenschappen voor het terras van DEK. Al met al gezelligheid. Picknicktafels die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers, waar gemakkelijk aan kan worden geschoven, picknick tafels met makkelijke instap, voor iemand met bijvoorbeeld een rokje of jurkje aan of iemand die slecht te been is. Aan alles is wel gedacht, voor wat betreft haalbaarheid qua regels en wetgeving.

Mensen bij elkaar te krijgen en samen te zijn in Blauwestad. Reuring, dat vind Diana belangrijk. Vandaar het zelfgemaakte terras bij DEK, gemaakt van watersport artikelen, zoals een barretje gemaakt van een zeilbootje, tafels en menukaart gemaakt van surfplanken, surfzeilen als winschermen. Welkom bij DEK!

Stap op een eenpersoons of tweepersoons Kayak van DEK. Kayak je alleen, met z’n tweeën of Kayak met een grote groep, strijk neer op het zelfgemaakte terras van DEK. Bestel een hapje en drankje. Heerlijk genieten, napraten over je dag, enjoy the moment.

Drinken Eten ijs bestellen buiten het kayakseizoen:

Drinken Eten ijs bestellen buiten het kayakseizeon kan Online bij DEK.

Bestel daarom buiten het kayak seizoen drinken eten ijs Online.

Drinken Eten Kayakverhuur (DEK) Blauwestad biedt de mogelijkheid om Online Drinken Eten ijs te bestellen.

Omdat het Kayak verhuur seizoen dit jaar nog niet is begonnen, is er niet standaard iemand aanwezig op de locatie van DEK. DEK Blauwestad biedt de mogelijkheid om eten en drinken Online te bestellen. Je kunt je bestelling afhalen, of nuttigen op locatie van DEK (deze keuze selecteer je bij het afrekenen van jouw bestelling).

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst en afgerekend, dan gaan wij naar locatie om jouw bestelling gereed te maken op het door jouw aangeven tijdstip van afhalen/nuttigen terras DEK.

Jouw bestelling wordt vers bereid/gereed gemaakt. Je kunt je bestelling afhalen op onze locatie op het door jouw gekozen tijdstip/tijdslot.

Waar Drinken Eten ijs (online) bestellen Blauwestad?

Bij DEK blauwestad huur je tijdens het Kayakseizoen 7 dagen per week een Kayak boot Blauwestad. 7 dagen per week: hotdog, patat, koffie, snack, ijs bij DEK.

Waar buiten het kayak seizoen drinken eten ijs bestellen in Blauwestad bij DEK.

Buiten het Kayakseizoen biedt DEK Blauwestad om Drinken Eten ijs online te bestellen Blauwestad.

Auto parkeren kan op het grote gratis parkeerterrein achter Pop up shop DEK. (doodlopende straat).

Fiets parkeren: Naast de Pop Up stores, aan de kant van het fiets/looppad staan fietsenrekken, waar de fiets gestalt kan worden.

Hangen de vlaggen van DEK niet buiten, maar zie je wel 1 van onze personeelsleden rondom de popup van DEK? Schroom niet om bij DEK aan te waaien om bijvoorbeeld een bakje koffie, hapje of ander drankje te bestellen.

Drinken Eten Blauwestad
Drinken Eten ijs Online bestellen bij Drinken Eten Kayak verhuur DEK Blauwestad Strand Zuid oldambtmeer

Klik op 1 van onderstaande afbeeldingen en ga direct naar de Menukaart van DEK Blauwestad